• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 17/03/2022

MANIFESTACIÓ MADRID 20M

Benvolguts socis,

Us informem que aquest diumenge 20 de març assistirem a la manifestació de Madrid en representació del col.lectiu de caçadors, en representació de la Federació (Territorial de Barcelona i FCC) i, com no, en representació del Club Esportiu Becaders Catalunya (CEBC).

Des del CEBC i com a President, serà un orgull poder trobar-vos-hi.

També informar-vos que la Territorial de Barcelona, de la mà del seu President, Joaquim Zarzoso, ens ha cedit gorres i armilles per portar a la manifestació. Agraïm aquest detall.

Gabriel Crespo
President del CEBC.

Aquest diumenge els becaders farem grup comú per participar a la manifestació del 20M. Al carrer Moyano (un lateral del Ministeri d'Agricultura), ens unirem a partir de les 10.30 els socis assistents del Club de Cazadores de Becada con Perro (CCBP), del Club de Becaderos de Madrid, del Club Esportiu Becaders Catalunya i de l'Asociación de Becaderos de Navarra (ABN). Qualsevol altre aficionat a la caça de la becada que no sigui soci de cap d'aquests clubs serà benvingut, l'ocasió ho mereix.

Este domingo los becaderos haremos grupo común para participar en la manifestación del 20M. En la calle Moyano (un lateral del Ministerio de Agricultura) nos uniremos a partir de las 10.30 los socios asistentes del Club de Cazadores de Becada con Perro (CCBP), del Club de Becaderos de Madrid, del Club Esportiu Becaders Catalunya y de la Asociación de Becaderos de Navarra (ABN). Cualquier otro aficionado a la caza de la becada que no sea socio de ninguno de estos clubes será bienvenido, la ocasión lo merece.


 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal