• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders / 24/03/2015

REUNIÓ COMARCAL VALLÈS OCCIDENTAL I VALLÈS ORIENTAL

El passat 13 de març de 2015 va tenir lloc la reunió comarcal convocada per la Federació Territorial de Barcelona a la població de les Franqueses del Vallès, una reunió adreçada a tots els membres de les juntes directives de les societats i clubs de l’àmbit de la Representació Territorial de Barcelona, amb el següent ordre del dia:

1.- Permisos excepcionals a l'estiu, danys a l'agricultura.

2.- Resum de les aportacions de la representació Territorial de la FCC a Barcelona al Consell de Caça 2015.

3.- Nova llei de l’Impost de societats (llei 27/2014) que suprimeix l’exempció de l’obligació de declarar de la que s’ha gaudit fins el 31 de desembre de 2014. Per aquet motiu es comptarà amb la presència del Sr. Eduard Fernández que com assessor fiscal ens farà una ponència sobre el tema.

4.- Presentació de la jornada formativa de seguretat a les batudes prevista pel 9 de maig de 2015 a la Roca del Vallès.

5.- Recull de dades, inquietuds i propostes per tractar a la propera jornada.

A la reunió hi van assistir gairebé totes les societats de caçadors federades de les comarques del Vallès Oriental i del Vallès Occidental.

Per part del Club Esportiu Becaders Catalunya hi van assistir el President, el Sr. Gabriel Crespo, i el Tresorer, el Sr. Rafa Sierra.

La reunió es va desenvolupar amb molt interès per part dels presents. Es va parlar dels permisos excepcionals a l'estiu i dels danys a l'agricultura. Es va fer un resum de les aportacions de la representació Territorial de la FCC a Barcelona al Consell de Caça 2015.

Així mateix, es van comentar les novetats de la Llei de l’Impost de societats (27/2014) que suprimeix l'exempció de l’obligació de declarar de la que s’ha gaudit fins a 31 de Desembre de 2014, ponència que va anar a càrrec d'un assessor fiscal, el Sr. Eduard Fernández. Aquest tema va tenir especial interès, atesa la seva importància, i va ser motiu de formulació de qüestions i aclariments per part dels assistents.

Es va comunicar que la jornada formativa de seguretat a les batudes estava prevista pel 9 de maig de 2015 a la població de la Roca del Vallès i, finalment, hi va haver un recull de dades, inquietuds i propostes per tractar en properes jornades.

Com a significatiu pel nostre Club cal destacar el fet que el President de la Federació Territorial, el Sr. Joaquim Zarzoso, presentés el Club Esportiu Becaders Catalunya a tots els assistents i que donés el torn de paraula al nostre President, el Sr. Gabriel Crespo, que va aprofitar l'ocasió per exposar als presents el compromís del Club amb els becaders i caçadors de Catalunya. Agraïm sincerament el detall que va tenir el Sr. Zarzoso per oferir-nos l’oportunitat de donar a conèixer el nostre Club.




 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal