• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu / 26/05/2015

FIRA GIROCAÇA A ROSES

1a FIRA DE CAÇA DE GIRONA “ GIROCAÇA 2015”

Ja fa bastants anys que es va deixar de celebrar la Fira Cinegètica de Girona, un esdeveniment que congregava a molts aficionats a la caça de les comarques de Girona i d'arreu de Catalunya i França. Aquesta fira tenia molt bona acollida entre els seguidors de Sant Hubertus i el lloc on es celebrava, el parc "La Devesa" de la ciutat de Girona, era perfecte per aquesta trobada de caçadors.

Després d'anys sense cap celebració lúdica pels caçadors de les comarques de Girona i d'arreu de Catalunya, la Federació Territorial de Girona va organitzar la primera edició de la Fira “Girocaça” a la població de Roses el dia 2 de Maig de 2015.
Convidat per la Federació Territorial de Girona, el Club Esportiu Becaders Catalunya va estar present a l'esdeveniment. Uns quants membres de la Directiva del Club ens vam desplaçar a la població de Roses i vam gaudir d'un dia en el que vàrem tenir l’oportunitat de compartir les inquietuds del Club amb molts visitants i caçadors que es van acostar al nostre estand.
Personalment per mi va ésser molt gratificant parlar i canviar opinions amb varis caçadors i becaders, però sobretot amb becaders joves, com en Nil, que són el futur de l’activitat cinegètica a Catalunya.
Desitgem que aquesta fira tingui continuïtat pels anys venidors i que el nostre Club també hi assisteixi en el futur.

Sant Feliu de Codines, 25 de maig de 2015.


Rafael Sierra


 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal