• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 30/06/2016

2A ASSEMBLEA GENERAL 18 DE JUNY DE 2016

2a ASSEMBLEA GENERAL DEL CLUB ESPORTIU BECADERS CATALUNYA

Un any més el Club Esportiu Becaders Catalunya ha celebrat l'Assemblea General anual, que va tenir lloc el passat 18 de juny de 2016.
Els membres de la Junta Directiva vam decidir que a partir d’aquest any les assemblees generals les podríem realitzar cada any en una comarca diferent i així apropar el Club a tots els socis que tenim arreu de Catalunya.
Enguany ens hem desplaçat a la comarca d’Osona, al municipi de Sant Martí de Centelles, a la masia rural i restaurant Mas Blanc.
El lloc escollit va satisfer totes les expectatives que havíem pensat els membres de la Junta doncs està situat enmig de la natura i envoltat de camps de conreu i boscos.
L’assistència a l’Assemblea va ser de més de 40 socis que van gaudir del paisatge i també d'un bon i abundant esmorzar.
Durant tot el matí vàrem xerrar entre tots distesament de la becada, de la seva caça, dels gossos per caçar-la, d'armes, munició, experiències personals i tot el que envolta el món de la cacera de la becada, a més de gaudir de les instal·lacions del Mas Rural Mas Blanc.
Tots els assistents vam coincidir que el format de l'Assemblea i l'esmorzar va ésser una idea molt encertada que segurament es repetirà en futures ocasions.
Des de la Junta Directiva volem agrair a tots els socis la seva assistència a la reunió, esperant que en futures reunions puguem gaudir de la companyia de més socis i d’aquesta manera poder conèixer i intercanviar opinions i experiències respecte la caça de la becada.
Durant l’Assemblea es va informar als socis dels avantatges que ofereix el Club, dels resultats de l'assistència del nostre President, que també és el Delegat de Becada de la Territorial de Barcelona, a les reunions consultives del Consell Català de caça. També es va informar de l'èxit de les primeres Jornades Tècniques de becada per a joves, de la situació econòmica del Club i de les aportacions o ajudes que ens han fet altres entitats. Així mateix, es va aprovar la decisió de dur a terme una primera trobada de becaders a Catalunya, trobada d’aspecte lúdic per gaudir d’un dia a la natura entre tots els becaders que desitgin assistir.


 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal