• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 14/07/2016

ENTREGA CADELL DEL SORTEIG CELEBRAT EL DIA 12 DE MARÇ DE 2016

ENTREGA DEL CADELL DEL SORTEIG CELEBRAT EL DIA 12 DE MARÇ DE 2016
A LES PRIMERES JORNADES TÈCNIQUES SOBRE BECADA PER A JOVES

Per fi va arribar el dia tan desitjat pel soci del Club Esportiu Becaders Catalunya, l'Aaron Argüelles.
El jove ja té als seus braços el cadell de Setter Anglès que li va correspondre amb motiu del sorteig que es va dur a terme a les Primeres Jornades Tècniques sobre becada per a joves realitzada el dia 12 de març de 2016 al vedat de Can Vilaregut del municipi d'Oristà.
El cadell és una gossa de caràcter molt viu, nerviosa i tafanera, aspectes molt importants per a la pràctica de la caça; és una gossa que genèticament ve de bona família. Ja en el primer contacte amb la cadella, acabada de sortir del vehicle que la transportava, va mostrar una bona actitud i un bon caràcter amb els que estaven presents en la seva recollida.
La satisfacció, felicitat i alegria del jove Aaron en agafar el cadell va ésser un moment molt emocionant. De ben segur que va sentir les sensacions que tots els que apreciem i valorem els gossos tenim quan podem gaudir de la companyia d'aquests animals tan especials.
De part del President i la Junta del Club Esportiu Becaders Catalunya li desitgem tota mena de satisfaccions i alegries en les futures jornades de cacera darrera les becades o qualsevol altra espècie de ploma, esperant que ambdós vagin agafant confiança i complicitat, que gaudeixin de la companyia mútua, es converteixin en grans amics i comparteixin molts bons moments.
Ara, com no, toca treballar amb la gossa per a què estigui preparada i poder gaudir d'una bona caça a la propera temporada. Per descomptat, per aquesta feina d'ensinistrament de la cadella, el jove soci Aaron disposa per part del Club de tota mena d'informació i ajut.
Moltes felicitats, Aaron.

El President,
Gabriel Crespo Esplugues


 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal