• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 10/06/2018

JORNADA TÈCNICA I PRÀCTICA DEL GOS DE MOSTRA

Jornada tècnica i pràctica del gos de mostra

El passat dia 14 d’abril el Club Esportiu Becaders Catalunya va organitzar una jornada formativa sobre l’ensinistrament del gos de mostra a la població de Castellar del Vallès adreçada a tots els socis i caçadors federats.

Va ésser una jornada molt didàctica, amena i interessant per als nombrosos assistents, que van esbrinar i resoldre molts dubtes a les seves inquietuds en la tasca de l’ensinistrament i correcció de problemes o males actituds dels seus gossos de mostra.

Els ponents, tots titulats per la Real Federació Española de caça des de l’any 2010 varen ser Gabriel Crespo, Amadeu Rodríguez, Gonçal Pujol i Oscar Fernandez.

Destacar que hi havia molta participació de joves que van gaudir i valorar molt positivament la jornada.

Una vegada més el CEBC vol agrair l’ajut i col·laboració de la Representació Territorial de Barcelona i al seu President, el Sr. Joaquin Zarzoso, com sempre molts implicats amb l’ajut dels joves.

En aquesta ocasió també vam comptar amb la Societat Castellarenca i el seu President, el Sr. Antonio Mora, i tota la seva Junta i socis, gràcies als quals va ser possible organitzar aquesta jornada.

Al migdia tots els assistents van gaudir d’una gran paella en un bon ambient d’amistat i germanor.
Com a cloenda es van sortejar molts obsequis i regals que amablement van aportar els patrocinadors al CEBC i als qui els donem el nostre agraïment: Excopesa, Armusa, Hart Treksta, Gamoia, Linternas Fènix, Construcciones Mañero, Laimart Disseny, Bon Àrea de Guissona, Almo Instal·lacions, Masia Metalls, Marbres Stil, Chenil Candelama, Rufat, Instaeco Soler, Revestaisla, Instalaciones T. Palomo.



 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal