• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 02/07/2019

TIRADA SOLIDÀRIA PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

El dissabte 29 de juny es va celebrar una tirada solidària per la lluita contra el càncer infantil a la finca Can Pascol de Caldes de Montbui.

El Club Esportiu Becaders Catalunya no ens vam voler perdre l'esdeveniment ni la ocasió per demostrar la nostra implicació en aquesta gran causa.

No només hi vam assistir participant en la tirada, sinó que vam dissenyar i confeccionar unes samarretes especialment per aquest dia i per aquesta causa.

Les samarretes es van posar a la venda a l'estand que disposàvem al Pascol i van ser un gran èxit de vendes. Tothom volia la samarreta dels becaders amb el llaç identificatiu de la causa!

La presidenta de l'Associació Càncer Infantil Moianès (ACIM) va estar enormement agraïda per aquest gran detall i iniciativa que va tenir el Club amb aquesta idea de les samarretes.

Des del Club directament, i també des de socis del Club a nivell individual, es van fer gran quantitat d"aportacions de productes que van entrar dintre del sorteig que es va celebrar entre tots els participants de la tirada.

A banda, amics i coneguts del Club també van realitzar grans aportacions econòmiques destinades íntegrament a ACIM.

Les extremes temperatures no van impedir que els membres de la Junta i alguns socis del Club mostrésim el nostre suport i implicació amb el nostre acte de presència.

Volem agrair com sempre a tots els qui van ser-hi i també a aquells a qui no els va ser possible assistir però van col.laborar comprant la samarreta.

I com no agrair també la gran implicació de totes les societats que van participar i persones de l'organirzació.

Felicitar també, com sempre, a la Territorial de Barcelona per aquesta iniciativa.

Gràcies a tots.



 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal