• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 12/09/2019

SANT HUBERT I TIRADA FESTA MAJOR CASTELLAR

El passat 7 de setembre de 2019, en el marc de la Festa Major de Castellar del Vallès, es va celebrar la competició de Sant Hubert.

A nivell LOCAL va quedar en 1r lloc el soci del Club Esportiu Becaders Catalunya, el Sr. Toni Moya, que va participar amb el seu gos Jam.

El tercer lloc també va ser per un soci del Club i vocal de la Junta, el Sr. Manolo Valdivia, que va participar amb la seva gossa Damba.

Des del Club els volem donar la nostra gran enhorabona a ells, com a conductors, així com als seus gossos, pel treball i esforç.

El mateix dia va tenir lloc la modalitat de PROFESSIONALS que puntuava pel Campionat d'Espanya.

El nostre Tresorer, el Sr. Jose Luis Hernández, va competir amb l'Aston, atès que no va poder competir en la modalitat de locals per no ser soci de la Societat Castellarenca.

Malgrat la gran feina d'ambdós, conductor i gos, que va trobar les tres perdius, no va ser possible un bon resultat.

Des del Club estem igualment orgullosos d'en Jose i l'Aston; no era tasca gens fàcil estar rodejat de professionals experimentats que optaven per puntuar al St. Hubert d'Espanya.

Volem destacar també que el Club va col.laborar amb 6 sacs de Pinso Pro de la marca Arion, obsequis que van ser lliurats als 3 primers classificats locals i als 3 primers classificats professionals.

També es van aportar per al sorteig dos pernils, un a càrrec del Club i un altre de Mañero Constructors.

L'endemà 8 de setembre, també com a activitat programada de la Festa Major, va tenir lloc una tirada al plat a la finca Can Pascol de Caldes de Montbui, amb la participació de molts socis del Club Esportiu Becaders Catalunya.

El 1r classificat de la tirada va ser el vocal del Club, el Sr. Manuel Fraca, a qui volem felicitar i donar la nostra gran enhorabona.

Agrair finalment al Sr. Diego de la Torre, Delegat de Competicions de Catalunya, i al Sr. Toni Moya, President de la Societat Castellarenca, tant la feina realitzada, implicació i esforç, així com per comptar un any més amb el Club Esportiu Becaders Catalunya en esdeveniments d'aquest tipus.

Com sempre, agrair als membres de la Junta i socis del Club que van assistir als esdeveniments i col.laborar i ajudar en la seva organització i muntatge, així com als socis de la Societat Castellarenca que també ho van fer possible.




 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal