• El Nostre InterèsCol•laborar perquè en el futur l’activitat de la caça estigui ben regulada i gestionada per tots els que prenen decisions que afecten a tot el col•lectiu de becaders
  • El Nostre CompromísLa defensa de l’activitat cinegètica, especialment del caçador becader català.
  • Volem defensarLa caça de la becada amb el mateix criteri que la resta de països d’Europa.
  • I a més a més...Promocionar i fer cursos de formació per a joves caçadors amb la finalitat de conèixer millor aquesta espècie.
  • FiresEstem presents a totes les fires de caça a Catalunya
  • El Club Esportiu Becaders Catalunya esta obert a totes les edats i sexes
  • Ganes de TreballarAfrontem la tasca de dignificar la figura del caçador i becader
jquery slider by WOWSlider.com v5.4

Autor: Club Esportiu Becaders Catalunya / 02/12/2019

CAMPIONAT PROVINCIAL DE BARCELONA DE BECADA 2019

Aquest dissabte 30 de novembre s'ha celebrat el Campionat Provincial de Barcelona de Becada a La Pobla de Lillet (Berguedà).

Abans de res volem destacar la gran implicació i tasca duta a terme per part del Responsable de Competicions de la Federació Catalana de Caça, el Sr. Diego de la Torre, que junt amb la seva dona Mari fan que aquests tipus d'esdeveniments destaquin sempre per la seva immillorable organització.

Així mateix, agrair enormement la col.laboració del Sr. Rafael García, vocal de la Representació Territorial de Barcelona de la FCC, responsable de la comarca del Berguedà i President de la Societat de Caçadors de La Pobla de Lillet, doncs gràcies a ell tot es va desenvolupar amb gran èxit i harmonia i tothom es va sentir molt ben acollit. A part del bon esmorçar vora el foc que va preparar pels acompanyants mentre es desenvolupava el campionat.

El nombre total de participants del Campionat va ser de catorze, d'entre els quals cal destacar una gran presència de competitors socis del Club Esportiu Becaders Catalunya.

Enguany el 1r classificat ha estat el nostre President, Gabriel Crespo, el 2n classificat, Antonio Mata, i el 3r classificat, Isaac Morales.

Aquests tres classificats opten a participar al Campionat Autonòmic de Catalunya que tindrà lloc el proper 2020.

Des del Club estem enormement orgullosos d'en Gabi per haver aconseguit la 1a posició en un campionat gens fàcil ateses les característiques i dificultats del terreny. Bona feina tant d'en Gabi com del seu gos i company Zole. Enhorabona campions!!

Així mateix, donar la nostra gran enhorabona a l'Antonio Mata i a l'Isaac Morales, tots dos grandíssims competidors. Moltíssines felicitats !!

I com no, felicitar també a tots els jutges i a la resta de competidors en una jornada destacable a més a més per l'esportivitat, la companyonia i la germanor, així com l'agradable ambient entre els acompanyants, familiars i amics.

En finalitzar el Campionat es va fer el lliurament de premis així com obsequis als classificats.
El Club Esportiu Becaders Catalunya va col.laborar amb tres sacs de pinso de la marca Arion, que van ser lliurats als tres classificats, així com amb un detall d'unes plaques per cada guanyador.

Com a cloenda de la competició el dinar dels participants i acompanyants es va fer al restaurant de l'Hostal del Santuari de Santa Maria de Falgars.

En definitiva, un gran dia i un gran Campionat.


 

 

 

 

 

Tornar a la Plana Principal